Familie tourrally

 In Evenement
Familie tourrally

14 juni een topmiddag met een geweldige opkomst van onze leden genoten van de Bint Familie Tourrally.

We starten aan het begin van deze middag bij KIR in Borne, onder het genot van een kop koffie met lekkers. Met een opkomst van ruim 30 leden met partners en kinderen doen we mee aan de Bint Familie Tourrally. “Een Corona-proof evenement”.

Een goede gevulde mand met lekkers voor onderweg staat klaar. Vanaf de rotonde bij KIR start de prachtige rally door het Twente Landschap. We rijden via diverse kleine wegen en zandweggetjes door prachtige dorpen en het buitengebied. De 1ste tussenstop bij Het Stift. De route wordt vervolgd met meerdere foto opdrachten. De 2de stop is bij Landgoed het Singraven en we vervolgen de route naar de volgende stop. We eten onderweg een ijsje bij een camping in de buurt van Ootmarsum. Van daaruit rijden we door via het laatste deel van de Route. Helaas de organisatie besluit dat vanwege het noodweer, de tourrally wordt gestaakt. We rijden daarom rechtstreeks door naar het eindpunt; Veehandel Lutke Veldhuis in Saasveld. Hier aangekomen rijden wij allen via de Drive Thru door de koeienstallen. Dit is met recht een van de originele hoogtepunten van deze tourrally. In de koeienstal wordt de tourrally op een gepaste Cornona proof wijze geeindigd. Even gezellig nakletsen terwijl er wordt gewacht aan de sta tafels. Onder het genot van een lekker glas wijn, voordat we een tas gevuld met o.a. lekkere hamburgers meenemen voor thuis. Op gepaste wijze sluiten we de dag af samen via TEAMS online. De prijsuitreiking wordt bekend gemaakt;

1e prijs gaat naar Thijs Wilmink

2de prijs gaat naar Roy Duijn

3de prijs gaat zowel naar Jurgen Volmbroek en Jense Bosma

De troostprijs gaat naar Erik Boerrigter (Erik en Lilian hebben helaas de tourrit niet afgereden.).

Mark (Marked Events) -Justin (KIR)- Marieke (defotografe)- Jurgen (Promoshop)-
Peter/Roy (Route)- Mart (3M)- Karel (Anno1890) hebben ons goed voorzien van een zeer geslaagd programma.

Top Familie Tourally, graag tot de volgende bijeenkomst!

Recent nieuws