Zomerborrel Intenzo

 In Evenement
Zomerborrel
Intenzo

11 juli jl. een topmiddag, met een goede opkomst van onze leden en introducees genoten van de zomerborrel, bij Peter Takens van Intenzo!

Een boeiend verhaal over de planontwikkelingen van het gehele verkoopproces van het Bataafse Kamp te Hengelo. Gekocht door Nijhuis Bouw. Aan het woord Arno Oude Kattenpoel (Nijhuis Bouw) en Roy Duijn (Snelder Zijlstra bedrijfsmakelaars). Bijzonder en fantastisch, de inspiratie, de gedrevenheid en vooral het enthousiasme van beide heren over dit bijzondere project. In een vogelvlucht zijn we door beide heren meegenomen in het gehele proces rondom de verkoop van dit mooie gebouw midden in het centrum van Hengelo. Nijhuis Bouw gaat in het bestaande schoolgebouw prachtige en ruime appartementen bouwen.

Het team van Intenzo heeft ons goed voorzien van lekkere wijn en tappa’s.
Zeer geslaagde middag, graag tot de volgende bijeenkomst op 23 september a.s. bij Kir!

Recent nieuws