Wil je gelijk of wil je geluk!

 In Evenement
Wil je gelijk of wil je geluk!

Wat leuk om aanwezig te zijn bij deze netwerkavond. Na ontvangst met een hapje en een drankje konden we genieten van het verhaal van Mirjam Spitholt over Gelukskunde! Haar bevlogenheid en enthousiasme sprak velen direct aan.

De manier waarop Mirjam spreekt, is echt een belevenis. Met zoveel energie en enthousiasme. Iedereen is muisstil en dat is een knappe prestatie met deze club mensen. Iedereen zat aandachtig te luisteren naar Mirjam die met de nodige zelfspot en een dosis humor zelfs nog de gevoelige snaar weet te raken. We zijn meegenomen in haar verhaal maar ook in beweging gezet om meer geluk te ervaren.

Als bestuur zijn wij super blij met een opkomst van ruim 20 leden met partners.
Ook heetten we die avond 2 introducees van harte welkom. Mark Veluwenkamp van Koeriers.nl en Jasper Brinkman van Berghorst en Bos Wijnen. Tevens de complimenten voor het team van KIR Royal zij hebben ons weer goed voorzien van drankjes en een heerlijk buffet.

Wil je gelijk of wil je geluk… Roy Duijn zei aan het einde van de bijeenkomst veel geluk in ’n tuk! En zo is het!

Het was een zeer geslaagde avond, graag tot de volgende bijeenkomst
Tante Leentje gaat naar Tirol op 15 december a.s.!

Recent nieuws