Culinaire bijeenkomst Italian style

 In Evenement
Culinaire bijeenkomst
Italian style

Een prachtige (na)zomerse avond in de tuin van Intenzo, bij BinT-lid Peter Takens.
Vanaf 16.30 uur inloop met een borrel en een hapje. En wat hebben we onwijs veel geluk met het prachtige weer.
Waardoor we in de sfeervolle tuin kunnen genieten van de Italiaanse sfeer onder het genot van goed glas wijn of een Italiaans biertje!

Aan het woord komt ons nieuwe lid: Eric Ezendam van Eric Bikes te Hengelo. Eric is gespecialiseerd in e-bikes en zijn bedrijf is gevestigd in het centrum van Hengelo. Het voormalige Duthlerpand, voor velen een bekende lokatie. Wij heten Eric van harte welkom bij businessclub BinT.

Ook aan het woord ons tweede nieuwe lid Peter Vroom van Westbound Travel. Peter heeft er onlangs een nieuwe vestiging bij geopend in Hengelo naast de al reeds bestaande vestigen (Enschede en Losser). Peter wij heten ook jou van harte welkom bij businessclub BinT. Aan Peter gelijk de eer om de bestemming van onze buitenlandtrip te onthullen. Italië. Peter neemt ons mee in zijn enthousiasme voor deze prachtige bestemming. Ruim 3 dagen samen op reis; we bezoeken Napels, Pompei & Vesuvius èn de laatste dag Capri! De reis staat in 2022 op de agenda van donderdag 23 juni t/m zondag 26 juni.

We kunnen niet wachten en hebben er nu al heel veel zin in!

Het team van Intenzo heeft ons goed voorzien van lekkere wijn èn een heerlijk diner!
Zeer geslaagde avond met een hoge opkomst graag tot de volgende bijeenkomst Gelukskunde op 13 oktober a.s. bij Kir.

Recent nieuws