Eindejaarsgroet

 In Evenement
Eindejaarsgroet

Beste Bintjes,

Het einde van het jaar nadert. Een klassiek moment om de balans op te maken.

We kunnen wel stellen dat het jaar 2020 een bijzonder jaar is. Het zal de geschiedenisboeken ingaan als het jaar van COVID-19 en de grote impact van de pandemie op ons leven. Het dagelijks leven veranderde drastisch; zowel privé als zakelijk. Zo ook bij onze mooie businessclub… helaas.

Voor ons als bestuur een grote teleurstelling; geen bijeenkomsten en/of dagje uit met elkaar… we pasten ons aan en probeerden zo positief mogelijk te blijven; hoe moeilijk ook. En nu vieren we kerst in een lock down. Dat belooft nog wat voor 2021, maar met het beschikbare vaccin is hopelijk het einde van de pandemie in zicht. Dan kunnen we weer verder bouwen aan een mooie toekomst met onze trouwe club Binters.

Het is mooi om te zien dat onze leden zich razendsnel hebben aangepast en iedere keer maar weer de energie vinden om door te gaan met nieuwe ideeën. Wat 2021 ons gaat brengen… wie zal het zeggen? Storm of stilte… als bestuur van deze mooie club ondernemers gaan wij ons in ieder geval weer hard maken om bijeenkomsten te organiseren, op welke manier dan ook. En in de tussentijd focussen wij ons ook nog op een mooie ‘buitenland’-trip!

Namens het bestuur wens ik iedereen warme feestdagen en alle goeds en gezondheid in het nieuwe jaar! Samen bint en blieft wie sterk…

Marloes Haarhuis-Haasewinkel,
Voorzitter BinT

Recent nieuws