Bint familie bingo

 In Evenement
BinT Bingo

10 december een geslaagde avond met een geweldige opkomst van onze leden enorm
genoten van de Bint Familie Bingo.

Wat een leuke avond met een heerlijke box vol met lekkernijen; Wijn, kaas, worst, nootjes en veel lekkers. Met een opkomst van bijna alle leden met partners èn kinderen doen we mee aan de Bint Familie Bingo. “Een Corona proof evenement”.

Vanaf het inlogmoment is iedereen met veel enthousiasme ONLINE aanwezig! Veel foto’s worden via de whatsapp ingestuurd en kwamen gedurende de avond voorbij. Zelfs Theo stuurde zijn video in met zijn dans. Helaas viel hij hiermee niet in de prijzen.

De prijsuitreiking is mede mogelijk gemaakt door Kir, Intenzo, Totalbility, Oude Hesselink Schilderwerken, Promoshop online, Kato en De Makelaar! Nogmaals dank hiervoor.

De Bingo boys (Joop, Melvin & Joris) hebben ons geweldig goed voorzien van een zeer geslaagd programma. Niet te vergeten onze gast-presentator Roy Duijn die het team in de studio op geheel eigenwijze en invulling goed heeft versterkt.

Allen bedankt! Graag tot de volgende bijeenkomst!

Recent nieuws